top of page

"Cornelia lyckades fånga vår underbara dag på ett helt fantastiskt sätt! Vi är verkligen nöjda. Riktigt guldkorn från vår lyckliga dag att alltid kunna se tillbaka på!"  
- Josefin & Lukas 2015 -

"Cornelia tog underbara bilder på vårt bröllop som vi ar så nöjda med. Hon är diskret, professionell och vi kan varmt rekommendera henne!"
 - Carolina & Will 2014 -

 

"Vi är imponerade av din kreativitet och spontanitet under dagen.Trots ett nervöst brudpar lyckades du få oss att slappna av och gav oss många skratt! Du fångade verkligen vår kärlek till varandra på bild!"
- Karin & Niklas 2014 -
 

"Vår bröllopsfotografering tillsammans med Cornelia var väldigt rolig. Vi kände att vi fick kontakt på en lite mer personlig nivå med Cornelia och det gjorde att allt kändes väldigt avslappnat. Vi är otroligt nöjda med våra bröllopsfoton och vill varmt rekommendera Cornelia till andra som letar efter bröllopsfotograf!"
 - Matilda & Arash 2013 -

"Vi är så nöjda med fotograferingen och bilderna vi fått! Cornelia är en erfaren bröllopsfotograf vilket märktes på många sätt i hela vårt samarbete med henne. I stunder då vi själva var lite nervösa var det tryggt och skönt att ha med någon som gjort detta förut och kunde ge oss tips. Både i planeringen inför bröllopsdagen men också under själva fotograferingen på den stora dagen. Vi vill med glädje rekommendera Cornelia som bröllopsfotograf. Hon är mycket ambitiös och inspirerande, det märks att hon älskar det hon gör!"
- Ellinor & Håkan, 2016 - 


"Vi är otroligt nöjda med Cornelia som fotograf! Förutom fantastiska bröllopsbilder med mycket känsla var Cornelia lugn och skapade en avslappnad atmosfär. Vi kände att vi kunde vara oss själva och det blev liksom inte pinsamt att vara nära varandra."
- Lovisa & Anton, 2016 -

"Cornelia! Vi vill bara tack så otroligt mycket för bilderna! Vi är så nöjda och tacksamma. Du är så duktig! Vi har tittat flera gånger och det är så roligt. Så verkligen ett STORT tack för ett fantastiskt jobb!"
- Ellen & Simon, 2017 -

"Det vi letade efter när vi sökte en bröllopsfotograf inför vårt bröllop var en duktig fotograf, lätt att ha att göra med och någon som lyssnade in våra egna önskemål och tankar. Cornelia är oerhört professionell och hade alla de kvalitéer vi ville ha. Hon skötte sig exemplariskt under vigseln och drog inte till sig någon egen uppmärksamhet. Hon fick oss som par att känna oss bekväma framför kameran och fotograferingen kändes naturlig och avslappnad. Bilderna blev ännu bättre än vad vi hade vågat hoppats på! Vi är väldigt nöjda med Cornelia och rekommenderar henne varmt!" 

- Viktoria & Simon, 2017 -

bottom of page